Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Že něco řekne laureát Nobelovy ceny, ještě nemusí znamenat, že to má nějakou váhu. Zvlášť, když tu cenu získal za docela jinou práci.

V čem s Vámi souhlasím, je to, že se vůbec neřeší vliv vody na energetickou bilanci Země. Přitom vodní pára je více 400x vlivnější skleníkový plyn než CO2. Ano, vodní pára nakonec zkondezuje a spadne ve formě srážek, ale nikde jsem se nedočetl třeba to, jak dlouho trvá, než 1 kg vodní páry uvolněné z výfuku auta zkondenzuje na 1 kog vody.

0 0
možnosti
Foto

V zimě zkondenzuje hned, jak vyletí z výfuku.

Takže za několik vteřin.

0 0
možnosti
Foto

Krize nebo změna, někomu je to fuk...

1 0
možnosti
Foto

Zda se, že tato blogerka nahradila bývalého popírače oteplování Kremlíka, který se proslavil zhruba před 15 lety výrokem "Globální oteplování skončilo, rozejděte se".

Oteplování neskončilo, zato skončil Kremlík v propadlišti klimatických dějin.

Teď Kremlíka nahradila popíračka Kešnerová.

0 5
možnosti
Foto

Takto to dopadne, když si autorka blogu plete slovo "změna" a slovo "krize".

0 5
možnosti
SD

Slečno Kešnerová, máte tam chybku - pan Clauser říká, že neexistuje klimatická "krize", nikoli "změna".

Klima se mění a měnilo vždy, ale současné zelené náboženství z toho udělalo krizi, vyfabulovalo si příčinu a prosazuje "řešení", přičemž se zaštiťuje údajným vědeckým konsensem.

4 1
možnosti
PK

Tvrdit, že žádná klimatická změna neexistuje, je poměrně odvážné, zvlášť když k těmto změnám dochází pravidelně (což je oblíbený - a pravdivý argument - těch, co odmítají podíl člověka na této změně). Zda je způsobena člověkem, a zda jí lze zbránit, to jsou zcela jiné otázky.

2 0
možnosti
KL

Předmětem tvrzení není neexistence klimatické změny, ale to, že vyfabulovaná je klimatická krize.

7 0
možnosti
Foto

Při všech těchto předpovědích je přehlížen čas a vývoj. Člověk nemá jinou možnost než si představit sebe ve světě, jak ho zná, společně se změnou několika charakteristik, což mu zřejmě vždy vyústí v jistou apokalypsu. Téměř nikdo také nemluví o tom, že globální oteplování může mít i pozitivní důsledky.

Lidé se totiž obecně mnohem více než nástrah přírody bojí něčeho jiného: změny. Toto je charakteristický znak socialistického pohledu na svět, který je ideálem statického, neměnného, uniformního světa jistoty a stability. Světa, v němž nikdo nemusí myslet a řešit problémy a žije ve svém omezeném pohodlí.

2 1
možnosti
JK

J91a56n 33K12y56š94k39a

19. 7. 2023 13:48

Žádná klimatická změna neexistuje.

Já tomu věřím, tvrdí to jeden laureát Nobelovy ceny že sta.

(A Klaus).

1 7
možnosti
KL

On netvrdí, že neexistuje klimatická změna. On tvrdí, že neexistuje klimatická krize.

4 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1293x
Slunce, moře a vítr ve vlasech. Klid, pohoda a uvolnění. Sklenka dobrého vína a společnost milých lidí. Děti a rodiče. Víc toho člověk k životu většinou nepotřebuje. A pardon, ještě zdraví.

Seznam rubrik