Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Souhlasím, až na poslední větu. Voliči jsou naprosto impotentní - v součtu se vždy budou řídit podle habaďůry, kterou zhlédnou v čumbedně nebo přečtou v bulváru. Proto smějí volit.

3 0
možnosti
JK

J91a84n 91K15a44r19a38s64e92k

19. 12. 2022 20:42

autorka napsala:

... A i kdyby to nakrásně fungovalo dobře, a nikdo ty peníze nerozkradl, tak by to stejně znamenalo jen to, že hrstka vyvolených si vydělá a my všichni jim to zaplatíme. ...

ano, jsem take toho nazoru a proto naprosto odmitam stavbu novych jadernych elektraren v Cechach

1 5
možnosti
AK

Souhlasím s autorkou, že reakce EU na devastaci energetiky a následně ekonomiky New Green Dealem a sankcemi odporuje zdravému rozumu.

Odporuje i rozumu nemocnému.

Když mi do lodi teče a já prosadím jako řešení, že do boku vysekám ještě další díru, dává to asi stejný smysl, jako to, co s vítězoslavným úsměvem vyhlásil o víkendu Peter Liese.

Pan Jurečka má jistě pravdu, když říká, že máme odpovědnost za to, co zanecháme dětem.

Ale to je jen polovina pravdy.

Neříká už, zda a kolik dětí si Evropani budou moct pořídit při současné drahotě a inflaci vyvolané zejména New Green Dealem.

A že je tu další zdroj korupce a bič na neposlušné - ten zmíněný fond - to také není nic jiného než drbání se pravou rukou za levým uchem.

Stejně tak je pravda, že i kdyby EU nevypustila do ovzduší vůbec žádný CO2, z hlediska planety je to bezvýznamné.

5 0
možnosti
JK

Říkají ti vaši odborníci co se teda má dělat? Vrátíme se ekologicky do dob socialismu? Mrtvé řeky, kyselé deště? Kritika je bezva, může odhalit chybu, ale to je jen zlomek celé věci, nejvíc práce je vymyslet a udělat něco, co bude fungovat. Nazvěte nějakým přiléhavým názvem svoji variantu budoucího rozvoje a nechte si ji také zkritizovat. Možná se poradíte s těmi odborníky, které nejmenujete a přesto citujete.

0 8
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 0
možnosti
RJ

Napsal jsem to už včera, řešení ekonomických problémů kvůli regulaci vyřešíme větší regulací. Tentokrát to určitě už bude fungovat.

6 0
možnosti
JM

Je to blbý, ale nezbývá než čekat, až to začne bolet i německého voliče.

Dokud maj němci prachy, nestane se nic.

0 0
možnosti
JK

Odborníci před rokem 2020 říkali, že kdyby se v ČR zavřely na 14 dní podniky, nastala by strašná ekonomická katastrofa. Přišel covid, podniky se zavřely a NIC SE NESTALO. Tolik k ekonomickým poplašňákům, varovňákům a takovým "teď je to ale doopravdy, teďkon už ta všeobecná katastrofa fakt nastane" panikářským břídilům s Šichtařovou v čele.

Přičemž skutečný ekonomický průšvih nastal například když ANO ruku v ruce s ODS a SPD v roce 2020 společně odhlasovaly zrušení superhrubé mzdy se schodkem asi 90[1] miliard. Státní pokladna a rozpočty samospráv tak rok co rok přicházejí jen tak o dvojnásobek peněz, než co státní kasu stojí samotný green deal (90 vs 40 miliard), což postihuje školy a vůbec celou občanskou vybavenost. Jo a ministr financí zjistil, že mu bude příští rok chybět 70[2] miliard (to je asi náhoda, žejo), řešením je přepočítat důchody, počty lidí ve školství a rodičovskou. Přičemž to s tou superhrubou mzdou proběhlo víceméně za veřejného nezájmu, panika byla, jak jinak, vždy kvůli green dealu. No a takhle my si tady žijeme.

[1] https://www.respekt.cz/rozhovor/letos-stat-vybere-na-danich-z-prijmu-jen-polovinu-toho-co-pred-kontroverznimi-skrty

[2] https://www.respekt.cz/agenda/zacina-recese-a-doba-skrtu-stanjura-chce-usetrit-70-miliard

0 9
možnosti
MK

Tak dlouhé a tak hloupé. :-/

1 3
možnosti

Mockrát za váš příspěvek děkuju. Já jsem o tom psal na tomto blogu včera dopoledne, příspěvek mi byl ale z hlavní stránky pro jistotu stažen.

0 0
možnosti
MK

Kritika nového, progresivního myšlení je nepřípustná. ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1293x
Slunce, moře a vítr ve vlasech. Klid, pohoda a uvolnění. Sklenka dobrého vína a společnost milých lidí. Děti a rodiče. Víc toho člověk k životu většinou nepotřebuje. A pardon, ještě zdraví.

Seznam rubrik