Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč Zelení? Není to spíš generační záležitost, že do CV si lze napsat cokoliv? Takový Feri taky nepsal do cívíčka, že je promiskuitní.

1 0
možnosti

J93a18n 10R35i34c64h62t21e43r

11. 6. 2021 13:11

Aniž bych se chtěl těchto zelených hlav zastávat, skutečností je, že pro prosazení svých zájmů nemají takové možnosti jako firmy s miliardovými zisky, které si často dokáží protlačit zákony (či jiné právní akty) takové, aby vyhovovaly jim a chránily především jejich zájmy.

A co se arogance týče, ta jejich není v této zemi ta nejhorší;-)

0 6
možnosti

J53a88n 67R25á81ž

11. 6. 2021 15:48

Je zcela nepřijatelné, aby kdokoliv při prosazování jakéhokoliv skupinového zájmu jednal protiprávně. A nelze dále tolerovat, aby kterákoliv aktivistická parta nemusela uhradit v plné výši škody, které svým protiprávním jednáním způsobí.

PS. Že někdo při svém legálním podnikání má i miliardové zisky, v případě firmy ČEZ jsme podílníci těchto zisků my všichni, není důvodem pro ataky ekoanarchistů.

10 0
možnosti

Tak se nám paní vylila z duše.

Pár otázek....

1. Co je nám do lží jedné konkrétní političky v sousední zemi? Mohu použít stejný metr a napsat, že pokud jeden člen vaší famílie zalhal, jste prostě prolhaná rodina, máte to v genech?

2. Považujete zemi, kde vláda za poslední kvartál porušila zákony této země nejméně pětkrát za právní stát, pro který horujete?

3. Co má omezení provozu v centru - mmch dlouho plánované s výstavbou Blanky - společného se "zelenou svévolí"?

4. Jaký je veřejný zájem na tom, pomáhat zločinci Koláčkovi, odsouzenému a zrekvírovanému švýcarským soudem za krádež SHD a amnestovanému podvodníkovi Tykačovi v ochraně majetku, který ukradli státu?

2 10
možnosti

I Čech má právo mít názor na dění v zahraničí, klidně sw kvůli tomu vztekněte

6 0
možnosti
Foto

Jenom zelení? Všetci lhajú a kašlajú na zákony! ;-D

1 0
možnosti

Ono to vypadá, že vaše rozhořčení je naprosto spravedlivé. Pokud se týče lží v CV, fofrstudia politiků jako je chameleon Hašek a jemu podobní, tak tam jednoznačně. Ale když si vzpomenu na aroganci a bezohlednost právě třeba té těžební společnosti (Jiřetín a další), tak jsem dost na vahách. Velké společnosti nás a naše zájmy včetně těch environmentálních někdy těžce válcují. A jak je přinitit jednat podle práva, bez politické a ekonomické korupce, v zájmu téhle (ještě stále) krásné krajiny? Zkuste něco konkrétního navrhnout.

2 1
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1293x
Slunce, moře a vítr ve vlasech. Klid, pohoda a uvolnění. Sklenka dobrého vína a společnost milých lidí. Děti a rodiče. Víc toho člověk k životu většinou nepotřebuje. A pardon, ještě zdraví.

Seznam rubrik